Lagrein Vin

Kontakt

Hvis du vil vide mere om vores vine og måske købe et par flasker, så kontakt os gerne via e-mail, SMS eller Messenger. Vi tager også  meget gerne imod besøg i vores kælder i Virum, hvor du kan se nærmere på vores udvalg. Vi tilbyder oven i købet, at du kan smage de fleste af vores vine – før du køber.

Vi leverer gratis i Storkøbenhavn ved køb af mindst 6 flasker. Fortæl os, hvilke vine du er interesseret i, så finder vi en tid til levering (vi kalder det “online salg med personlig betjening”).

 

Hvis du kunne tænke dig at afholde en vinsmagning, kan vi arrangere det for dig. Det kan være i privat regi såvel som på en arbejdsplads. Vi aftaler på forhånd, hvilke vine vi skal præsentere. Prisen beregner vi baseret på antallet af personer samt hvilke vine, der indgår i smagningen. 

 

Du kan følge os på Facebook eller Instagram, hvor du får nyheder om nye vine og gode tilbud. Her vil vi også dele information om kommende arrangementer og smagninger. Send os en mail, hvis du gerne vil modtage vores nyhedsbrev direkte i din mailboks (3-4 gange årligt). 

 

Lagrein Vin

c/o Jakob Bjerg Larsen

Furesø Parkvej 20

DK-2830 Virum

mobil: +45 2291 4292 (træffes bedst 17-20)

 

CVR-nr: 42897442