Lagrein Vin

Nyheder

Oktober 2024

Hallo-viiin tilbud

Snart bliver det Halloween, og i den anledning vil vi gerne give et godt tilbud på vores orangevine fra Schmid Oberrautner. 
 
Køb to flasker og få 20% rabat
 
Vælg frit imellem to flasker Gewürztraminer SPUR 2023, to flasker Souvignier Gris SPUR 2023 eller en af hver. 
 
Tilbuddet gælder til og med den 31 oktober.

September 2024

Vinsmagning hos Zealand Pharma

Den 25 september var Lagrein Vin på Zealand Pharma for at afholde en vinsmagning i firmaets vinklub.

Det var en hyggelig aften, hvor der blev smagt otte forskellige vine.

Den største overraskelse for de fleste var nok sammenligningen af Souvignier Gris Villa Schmid (hvid) og Souvignier Gris SPUR (orange). De to vine er lavet på samme druesort, og druerne stammer fra samme mark og samme årgang – kun fremstillingen i kælderen er forskellig. Det var især en øjenåbner for mange, at en orangevin kan smage så godt.

Kunne du også tænke dig at afholde en vinsmagning på din arbejdsplads? Så læs mere her på siden under “Vinsmagninger” eller kontakt os for en uforpligtende snak.

August 2024

Vinhøstfest i Lyngby den 29 august

Igen i år kan I møde os til Vinhøstfest i Lyngby Nordre Mølle.

Vinhøstfesten er baseret på et samarbejde imellem små vinimportører i Lyngby-området, som blev startet på initiativ af Lagrein Vin for tre år siden.

Vi er nu vokset, så vi i år er fem lokale vinimportører repræsenteret. 

Vi byder på smagsprøver af et bredt udvalg af vores skønne vine – inklusiv vores to nye orangevine. 

 

Vi glæder os til at møde nye kunder og gense de gamle. 

August 2024

NYT: Orangevine i sortimentet

I sensommeren har vi fået leveret endnu en sending vine fra begge vores leverandører. Deriblandt tre meget interessante nye vine fra Schmid Oberrautner. 

To af disse er baseret på den relativt ukendte Souvignier Gris drue, som er en druekrydsning, der er særligt resistent overfor svampeangreb, hvilket muliggør, at druerne kan dyrkes uden pesticidbehandling. Vi har druen i både en hvid og en orange udgave, Souvignier Gris Villa Schmid og Souvignier Gris SPUR.

Derudover har vi fået endnu en orangevin, Gevürztraminer SPUR, som er baseret på druen Gevürztraminer, der er kendt fra blandt andet de franske Alsace hvidvine.

August 2024

Garagevin 2024

For tredje år i træk, deltog vi på “Garagevin” festivallen i Avedøres skønne vinmarker sammen med andre små og mellemstore vinimportører.  

Mange var forbi vores stand og fik mulighed for at smage et spændende udvalg af vores vine. Vejret var dejligt, og det var skønt, atmosfæren fra dejlig og vi havde den bedste placering med udsigt over vinmarkerne. Det var hyggeligt at møde en masse glade vinentusiaster. 

Vi håber, vi ses til næste år.

Juni 2024

Bestået sommelier eksamen

Jakob har henover det seneste år fulgt sommelier-uddannelsen på Vinakademiet. Det kulminerede med eksamen i slutningen af maj, og nu har han således fået bevis på, at han ved en hel masse om vin, og kan bruge det i praksis. 

Vi glæder os til at komme ud og holde vinsmagninger for jer.